Производители
Количка
  0 продукта
Начало » Изобразително изкуство » Акрилни бои » Акрил Галерия 500 мл

Winsor & Newton
Акрил Галерия 500 мл
Акрилните бои Галерия са висококачествени бои, с които постигате професионални резултати и са идеални за художници, които търсят добро качество на изгодна цена.

 

ХАРАКТЕРИСТИКИ:

 

  • Степен на покривност: Степеннта на покривност е възможността на пигмента а) да издържа в времето и б) да покрива предишния слой боя. Характеристиките са комбинация от силата на пигмента, качеството му и присъщата му степен на покривност.
  • Перманентност и светлоустойчивост: Перманентността на акрилните бои е от изклюителна важност и всички цветове на Галерия имат индекс АА или А, което гарантира, че цялата гама се препоръчва като перманентна за художествени цели. В акрилните бои Галерия се използват чисти пигменти, които не избледняват, което гарантира, че оригиналните цветове няма да се променят с десетилетия.
  • Гъвкавост (приложение):  Акрилните бои стават много популярни, защото са много гъвкави (имат много приложения). Могат да се използват върху широка гама от различни повърхности като: платно, хартия, картон, дърво, склуптори, тухли, пластмаса и др. Могат да се нанасят гъсти и разредени с вода, лесни са за почистване.  Галерия могат да се нанасят директно от тубата/буркана или разредени/сгъстени с вода или акрилни медиуми. Тази вариация в консистенцията прави акрилните бои Галерия подходящи за постигане на маслена или акварелна живопис.
  • Лесни за разреждане: Гъстата консистенция (като масло) на акрилните бои Галерия може лесно да бъде разредена с вода. Препоръчително е използването на мека четка пред четка с косъм четина, за по-хомогенното разреждане на боята.
  • Сатенен завършек: Проучване на Winsor & Newton доказва, че по-голямата част от художниците предпочитат сатенен ефект на цветовете след изсъхване. Новите формули на акрилните бои Галерия предлагат точно такъв сатенен завършек, дълбочина на цветовете и малка разлика в цвета, от мокър към сух. За получаване на матов или гланцов завършек на творбата се добавят подходящи акрилни медиуми за това.
  • Време на съхнене: Тънки слоеве боя съхнат за около 10-20 минути, при по-дебели слоеве боя - около час или повече.
  • Гамата: 60 цвята в 500мл. пластмасови буркани.

 

 


За да закупите единичен продукт, въведете желаното от Вас количество и натиснете бутона "Добави".

Можете да поръчате повече от един продукт едновременно като въведете желаните количества и натиснете бутона "Купи избраните" в края на страницата.

Winsor & Newton
Акрил Галерия 500мл 1с. - permanent rose N:502
No:2150502
Акрил Галерия 500мл 1с.-permanent rose N:502
Цена: 29.00лв.
Показани 1 - 1 (всичко 1 позиции) Страници:  1 
Всички цени са в лева с включен ДДС.
Внимание! Изображенията са илюстративни, възможни са леки отклонения в цвета при различните монитори.