Производители
Количка
  0 продукта
Начало » ИЗОБРАЗИТЕЛНО ИЗКУСТВО » АКРИЛНИ БОИ » Акрилна боя Lucas 500мл-white

LUCAS
Акрилна боя Lucas 500мл-white

4808Цена: 10.90лв.

От 1862 г. LUKAS произвеждат бои с най-високо качество.

Дори Винсънт ван Гог, както може да се докаже, е използвал продуктите на LUKAS.

 До ден днешен много хусожници по целия свят се доверяват на над 150-годишната традиция на LUKAS. Ние също оправдаваме това доверие в облстта на съвременната акрилна живопис, в която компанията LUKAS има пионерска роля. Като един от първите производители на бои за художниците на европейския континент, през 1964 г. LUKAS предлага акрилната боя, за да задоволи търсенето на художниците за една модерна, смесвана с вода, бързосъхнеща боя.

 С акрилните бои LUKAS CRYL и LUKAS CRYL STUDIO, Лукас предлага на начинаещите художници и потребители една висококачествена алтернатива в голямо количество и на забележително ниска цена. Тази акрилна боя е разработена въз основа на най-новите познания в изследванията на пигмента и свързващото вещество. Използват се само висококачествени пигменти смесени с високоеластичен акрилат.Добрата покривност се осигурява чрез висока концентрация на ценни пигменти, значително по-висока от тази при типичните икономични бои. Използваните пигменти гарантират отлични нива на устойчивост на светлина. Нито един цвят няма по-ниска устойчивост на светлина от 6-7 при международно стандартизираната 8-степенна скала. (Изключения са флуоресцентният и Glow in the Dark цвят).

Използването на висококачествени акрилати като свързващо вещество гарантира отлично нанасяне на боите върху голямо разнообразие от повърхности като картон, платно, пластмаса, стъкло, както и висока еластичност и якост на опън.

Това дава възможност за работа в дебели слоеве без риск от напукване. Боята е със средна консистенция, за да позволи най-различно нанасяне, от лесно, широко нанасяне на цвят до лека структура.

Средното време за сушене е 20 минути с дебелина на хода на четката 100 µm.

Едно от най-големите предимства на тези бои е забележително ниската цена в сравнение с интензивността на боите и мощността на покритие, особено когато се използват в голям обем.

LUKAS CRYL STUDIO никога не трябва да се използва при ниски температери  под 15 ° C, тъй като в противен случай боята няма стабилен цвят и може да възникне риск от напукване.

Всяко акрилно свързващо вещество е дисперсия на акрилна смола, която изглежда млечно бяла в мокро състояние. След изсушаване цветовете се изсветлятвт и блясъкът се засилва. Поради бързия процес на сушене, всички инструменти като четки, палитри и др. трябва да се почистват с вода веднага след употреба. След като боята изсъхне, тя не може да бъде премахната. Това е особено важно за петна по дрехи, килими, мебели и др.


Всички цени са в лева с включен ДДС.
Внимание! Изображенията са илюстративни, възможни са леки отклонения в цвета при различните монитори.
Посетителите, които закупуват този артикул също така избират
Скицник за акрил А3 29,7х42см, 190гр, 15 листа
Скицник за акрил А3 29,7х42см, 190гр, 15 листа
Teacher's choice комплект графични моливи в метална кутия,11броя
Teacher's choice комплект графични моливи в метална кутия,11броя
DECOLA АКРИЛНА БОЯ МАТ 50 МЛ. - ЧЕРНА
DECOLA АКРИЛНА БОЯ МАТ 50 МЛ. - ЧЕРНА
Четка ветрило синтетичен косъм №2
Четка ветрило синтетичен косъм №2
Маслена боя VINCENT 60мл.ултрамарин 506
Маслена боя VINCENT 60мл.ултрамарин 506
Черен въгленов молив Негро,твърдост 2-средно мек
Черен въгленов молив Негро,твърдост 2-средно мек