Производители
Количка
  0 продукта
Начало » Приложно изкуство и Хоби » Бои за хоби модели » Комплекти Eccentric Colors - The Shifters

Acrylicos Vallejo
Комплекти Eccentric Colors - The Shifters
Променящи се цветове (The Shifters)

Shifters е първата селекция от готови за използване металически акрилни цветове за аерограф. При изработката на тези цветове са използвани мултихроматични пигменти, които им придават жив метален блясък, докато стъкленото им покритие действа като пречупваща призма. Всяка люспа има разнообразен цвят в зависимост от ъгъла на видимост и падащата светлина; ефектът на изместване на цвета се наблюдава както при приложения с висок и нисък гланц, така и при голямо разнообразие от условия на осветление и се засилва, ако цветовете се нанасят върху извита повърхност, докато най-добри ефекти се получават върху гланцов черен основен цвят.

Опаковка: Гамата се предлага в бутилки от 17 ml с капкомер.

 

Комплектите от гамата The Shifters съдържат селекция от акрилни металически цветове на водна основа, предназначени за работа с аерограф. В зависимост от светлината или ъгъла, цветът се измества от един нюанс в друг.Разклатете добре, нанесете на тънки слоеве. Най -добри ефекти, получени при гланцов черен основен цвят.


За да закупите единичен продукт, въведете желаното от Вас количество и натиснете бутона "Добави".

Можете да поръчате повече от един продукт едновременно като въведете желаните количества и натиснете бутона "Купи избраните" в края на страницата.

Всички цени са в лева с включен ДДС.
Внимание! Изображенията са илюстративни, възможни са леки отклонения в цвета при различните монитори.