Производители
Количка
  0 продукта
Начало » Приложно изкуство и Хоби » Четки » Дунапренени четки и валяци

Made in EU
Дунапренени четки и валяци
Дунапренените четки дават по-добра възможност на художника, да нанася по-бързо и по-лесно боята в участъци където е възможно, в сравнение с четките с косми.

С използването на  дунапренените четки се премахва всяко усещане за суров щрих, което се получава при използването на обикновена четка с косми.

Как най-добре да използвате дунапренените четки?

Изсипете боята в чаша. Важно е, тъй като ще трябва да държите чашата в едната си ръка, докато работите с дунапренената четка с другата ръка.

Отбележете си, че дунапренената четка може да стигне до най-недостъпните места, където дори и най-малката четка с косми няма да влезе.

Сега топнете върха на четката в чашата, пълна с боя. Уверете се, че сте потопили дунапренената четка само до края на триъгълният й връх .

Завъртете четката, когато я изваждате от чашата. Завъртането ще доведе до премахване на излишната боя от четката, така ще пестите боя.

Започнете нанасянето на боята върху платното като внимателно натискате по повърхността с на повърхността с дунапренената четка.

Обърнете внимание на това, че тя изисква различен контрол и движение на вашата ръка в сравнение с работата с четката с косми.Ще постигнете този контрол с времето, затова е добре преди да използвате дунапренената четка върху рисунката си да направите няколко експеримента върху друга повърхност.

Използването на прекомерно твърда дунапренена четка или при работа с нормална дунапренена четка упражнявате силен натиск върху нея ще доведе до много дълбок щрих на повърхността, върху която рисувате.

Можете да използвате дунапренената четка за нанасяне на акрилни и маслени бои, темпера и акварел, емайл и др., особено ефективна е при работа с шаблони.

Да не се използва за нанасяне на лак или шеллак!

 


За да закупите единичен продукт, въведете желаното от Вас количество и натиснете бутона "Добави".

Можете да поръчате повече от един продукт едновременно като въведете желаните количества и натиснете бутона "Купи избраните" в края на страницата.

Made in EU
Комплект дунапренени четки 4 броя
артикулен номер:952520в наличноствижте повече
Комплект дунапренени четки 4 броя
6.90лв.
Показани 1 - 1 (всичко 1 позиции) Страници:  1 
Всички цени са в лева с включен ДДС.
Внимание! Изображенията са илюстративни, възможни са леки отклонения в цвета при различните монитори.