Производители
Количка
  0 продукта
Начало » Изобразително изкуство » Керамика и Порцелан » Комплект от 3 маркера Porcelaine 150 CHRISTMAS червен, зелен и златен с фин кръгъл връх 1, 2мм

PEBEO
Комплект от 3 маркера Porcelaine 150 CHRISTMAS червен, зелен и златен с фин кръгъл връх 1, 2мм

020082Цена: 24.00лв.

Комплект от 3 маркера Porcelaine 150 CHRISTMAS червен,зелен и златен с фин кръгъл връх 1,2мм 
Боите и маркерите Pebeo Porcelaine 150 са най-добрият избор за декориране на различни изделия от порцелан. След като бъдат изпечени, направените декорации стават трайни и могат да се мият дори в съдомиялната машина!
Този комплект маркери Pebeo Porcelaine 150 разполагат с 1,2 мм заоблен връх, червен,зелен матови цвята и златен брилянтен металически цвят, чудесни за надписи, оцветяване и очертания!
Като бонус в комплекта е включен заместващ накрайник в капачката на златният маркер.
Маркерите имат помпен механизъм, позволяващ повече или по-малко боя да тече към върха (перото), т.е. регулиране на дозировката при нанасяне върху повърхността, която ще се оцветява. В капачката на всеки маркер има резервен накрайник, за оптимизиране и удължаване срока на използването му. 
Първа употреба:
1. Енергично разклатете маркера при затворен капак за минимум 5 секунди.
2. Натиснете върха няколко пъти върху лист хартия, за да го напоите с боя (препоръчваме да направите това върху тестова повърхност, различна от обекта, който ще декорирате). Не е необходимо да прилагате бърз повтарящ се натиск. Поддържането на постоянен натиск върху върха, след като той частично се прибере в маркера, позволява на боята да премине през помпата и да зареди перото.
Последващи употреби:
Същите препоръки като при първата употреба. Препоръчително е да почистите държача на перото с хартиена кърпичка, в случай на случайно нанасяне на прекомерна доза боя и при завършване на декорацията, преди да затворите с капачката. 
При пътуване по въздух, въздушното налягане в самолета може да причини излишък от мастило върху върха на маркера и капачката. В този случай отворете внимателно капачката и, ако е необходимо, почистете върха и капачката преди употреба.
Приложение: 
Можете да използвате маркерите върху повърхности, които могат да издържат на температура от 300 градуса, като порцелан, керамика, остъклен фаянс, метал, емайлирана ламарина, мед и стъкло.


Всички цени са в лева с включен ДДС.
Внимание! Изображенията са илюстративни, възможни са леки отклонения в цвета при различните монитори.