Производители
Количка
  0 продукта
Начало » Изобразително изкуство » Комикс и Манга » Базов комплект 3 броя ярки бели гел ролера Medium

ROYAL TALENS
Базов комплект 3 броя ярки бели гел ролера Medium

POXPGBWH3Цена: 10.95лв.

Базов комплект 3 броя ярки бели гел ролера Medium

Sakura Gelly Roll Pen е най-добрият гел ролер в света, благодарение на уникалната си мастилена формула с пигмент на водна основа.
Изключителната технология даваща възможност за смесване на мастило с гел осигурява гладки резултати при писане, без да е необходимо да се упражнява натиск, и оставя равномерни и отчетливи линии при писане или рисуване.
Gelly Roll Pen не е предназначен само за писане. Той е изключително подходящ за различни творчески приложения, в това число и в изобразителното изкуство

Този комплект включва 3 Gelly Roll с размер на перото 08 Medium (0,8 mm топче / 0,4 mm линия).
Използвайте тези ярко бели гел ролери за удебелени линии и уникални удебелени марки. Непрозрачното бяло мастило се откроява на тъмни и цветни хартии и подчертава акцентите в илюстрации и комикси. Идеален за акценти с надписи на ръка, парти декорации, наслояване върху цветове за смесени носители и ярки акценти в тонални рисунки.
Тези ролери съдържат специално мастило с пигментен гел на водна основа, което позволява да постигнете ярки, интензивни цветове, които никога не избледняват. Благодарение на уникалната технология за мастило с гел, потокът на мастилото от писалката е винаги постоянен, без да е необходимо да се упражнява натиск, като оставя равномерни и отчетливи линии при писане или рисуване

Всички цени са в лева с включен ДДС.
Внимание! Изображенията са илюстративни, възможни са леки отклонения в цвета при различните монитори.