Производители
Количка
  0 продукта
Начало » ИЗОБРАЗИТЕЛНО ИЗКУСТВО » МАСЛЕНИ БОИ » Маслена боя Winton,200мл

Winsor & Newton
Маслена боя Winton,200мл
Уинтон са традиционна гама маслени бои създадени от пигменти на добри цени, формулирани специално за студенти, аматьори и професионални художници търсещи добро качество на добри цени.

 

Характеристики:

-          Пигментите: Висококачествени пигментите с добра покривност и сила на цвета.

-          Вискозитет: Боите от гамата на Уинтон са уеднаквени като консистенция. Боята запазва следите от четката или шпаклата.

-          Прозрачност и покривност: Пигментите се различават в тяхната прозрачност по природа.  В цветната карта на W&N и на всяка туба боя прозрачните (транспарентните) цветове са маркирани с  или T, полу-прозрачните са маркирани с  или ST. Относително покривните цветове са маркирани с  или SO и покривните с  или O.

-          Перманентност: Където позволява производството са използвани най-перманентните възможни пигменти. Формулата на боите и производствения процес гарантират, че боята в тубата ще остане непроменена във времето и ще предложи най-перманентния възможен филм боя при рисуване. Всички Уинтон маслени бои имат индекс АА или А, което гарантира, че цялата гама се препоръчва като перманентна за художествени цели.

-          Време на съхнене: Сухо на пипане до 2-12 дни в зависимост от нанесения слой боя и %-то съдържание на масла добавени към боята. Пълно изсъхване от 6 до 9 месеца, тогава може да се постави финален/краен лак за маслени бои.

-          Гамата: 47 цвята в алуминиеви туби 200мл.

 


За да закупите единичен продукт, въведете желаното от Вас количество и натиснете бутона "Добави".

Можете да поръчате повече от един продукт едновременно като въведете желаните количества и натиснете бутона "Купи избраните" в края на страницата.

Всички цени са в лева с включен ДДС.
Внимание! Изображенията са илюстративни, възможни са леки отклонения в цвета при различните монитори.