София 1138, ул.Самоковско шосе №2Л, ТЦ "Боила"тел: +359 (2) 917 55 87; +359 (2) 917 55 88e-mail: info@arista-bg.com
Регистрация
Вход
Количка
 
Добавили сте: 0 продукта
Бързо търсене
Производители
Начало » ИЗОБРАЗИТЕЛНО ИЗКУСТВО » ОЦВЕТЯВАНЕ ЗА ВЪЗРАСТНИ » Платна за оцветяване Johanna Basford

ROYAL TALENS
Платна за оцветяване Johanna Basford
Колекцията от опънати платна за оцветяване на Johanna Basford се отличава с дизайн взет от нейните 4 книги: Secret Garden (Тайната градина), Enchanted Forest (Oмагьосаната гора), Lost Ocean (Изгубеният океан) и Magical Jungle (Магическата джунгла).

Красиви детайлните илюстрации, които ще ви позволят да откриете магически светове, които чакат да бъдат оживени чрез оцветяване!

Изработени са от памучна канаваца, грундирана с безкиселинно акрилно гесо и опъната върху подрамка със страници, изработени от изсушен в сушилня смърч.

Платната са идеални за работа със солвентни маркери, акрилни бои или гваш - фантастични за художници, които искат да изнесат изкуството си извън страницата и да опитат някои нови материали и техники !

Ако използвате солвентни маркери, е препоръчително използването на UV фиксатив спрей за защита на цветовете от избледняване.

Предлагат се в квадратна или ландшафтна форма в два размера: 30см х 30см и 30см х 60см.

 

Кратко описание на четирите книги за оцветяване на Johanna Basford:

1.Secret Garden (Тайната градина):

Тайната градина е книга не само за оцветяване, но и за лов на съкровища. Вътре са скрити всякакви създания, които вашето любопитство трябва да открие. Книгата се отваря със списък от неща, които трябва да бъдат намерени, 63 бръмбара, 20 пойни птици, 116 пеперуди, 1 акула ... Страниците книгата са изцяло черно-бели. Можете да ги оцветите само с черно мастило или да ги запълните с цвят.

2.Enchanted Forest (Oмагьосаната гора):

Е втората книга за оцветяване на Johanna Basford и се явява нова възможност да се потопите в мастилени й чудеса и да откриете вълшебния свят на горите. Пътувайте през гората и намерете 9 скрити символа по пътя. В края на книгата трябва да използвате своите 9 намерени символа, за да отключите вратата на замъка и да разкриете скритата в нея тайна

Има листни мотиви, които трябва да се оцветят и украсят.Имайте в предвид, че сред клоните се крият много любопитни същества.

Подобно на тайната градина, има списък с неща, които трябва да се намерят в цялата книга, както и много сложни илюстрации, за да тествате вашите оцветяващи умения!

3.Lost Ocean (изгубен океан):

Е третата книга за оцветяване на Johanna Basford, която ще ви отведе на мастилено подводно приключение под вълните! В нея има сложни илюстрации за завършване, оцветяване и украсяване, ново предизвикателство за опитните оцветяващи наркомани! Запознайте се с пасажи от екзотични риби, любопитни октоподи и вълшебни русалки. Има потънали кораби, деликатни коралови рифове и заплетени морски водорасли, които трябва да бъдат изследвани и оцветени. И, разбира се, това не би било мастилено приключение без лов на съкровища! Страниците са изпъстрени със съндъци пиратски съкровища, пълни с златни чаши и скъпоценни камъни, перлени огърлици и корони.

4.Magical Jungle (магическа джунгла):

Следвайте мастилената пътека през Магическата джунгла и открийте забравените флора и фауна, които просто чакат да бъдат изследвани и оцветени.Тази екзотична дъждовна гора е пълна с големи и малки същества. Има „луничеви” дървесни жаби и деликатни колибри, дебнещи тигри и нахални маймуни. Оставете въображението си да диша сред листата с горски дървета или се озовете в света на деликатните цветове и тропическите орхидеи.

 

 


За да закупите единичен продукт, въведете желаното от Вас количество и натиснете бутона "Купи".

Можете да поръчате повече от един продукт едновременно като въведете желаните количества и натиснете бутона "Купи избраните" в края на страницата.

Всички цени са в лева с включен ДДС.
Внимание! Изображенията са илюстративни, възможни са леки отклонения в цвета при различните монитори.