Производители
Количка
  0 продукта
Начало » Изобразително изкуство » Графични и скеч материали » Моливи и креди за всякакви повърхности

CretacoloR, KOH-I-NOOR, TOMBOW
Моливи и креди за всякакви повърхности
Тези моливи и креди са предназначени за писане, маркиране и оцветяване върху всякакви повърхности - невероятно удобно изобретение за промишлени предприятия.

Моливите за всякакви повърхности са предназначени за писане върху стъкло, порцелан, метал, целулоид, каучук, текстил, пластмаса и др.. Водоустойчиви, нетоксични, на маслена основа, тези моливи се предлагат в различни силно пигментирани цветове. При работа с тях, можете да ги смесвате и размазвате, за да се получат различни ефекти.
За да изтриете нанесените с молива щрихи, използвайте суха, мека кърпа, като за улеснение можете да третирате нанесените щрихи със спрей на спиртна основа.
Кредите и индустриалните пастели за всякакви повърхности са на восъчна основа, водоустойчива, устойчива на атмосферни влияния и на светлина. При работа с тях не се размазват. Восъчната им основа позволява да се използва практически върху всякакви повърхности като бетон, гума, метал, камък.
Високата концентрация на пигмент в тези продукти позволява да се правят ярки и забележими надписи дори и върху тъмни повърхности.
Можете да използвате кредите и индустриалните пастели както при много високи, така и при много ниски температури. Направените рисунки и надписи се запазват както при въздействие на силна влага, така и при резки смени на температурата и механични изтривания.
Всяка креда и индустриален пастел са обвити с отделна хартиена обложка, която предпазва ръцете от изцапване.


1064 - You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MariaDB server version for the right syntax to use near '?osCsid=62d5c2171971e09852b65f1f58cf2751' at line 1

select products_id from products where products_master = 1000331?osCsid=62d5c2171971e09852b65f1f58cf2751

[TEP STOP]