Производители
Количка
  0 продукта
Начало » Приложно изкуство и Хоби » Бои за хоби модели » Бои за моделисти Panzer Aces 17 мл

Acrylicos Vallejo
Бои за моделисти Panzer Aces 17 мл
Panzer Aces (Танкови асове)

Матови и непрозрачни акрилни бои на водна основа, разработени специално за употреба с четка.
Всеки цвят е разработен със съдействието на екипа от експерти на Euromodelismo, за да предложи на моделистите бърза и практична система за оцветяване на екипажите на танковете от Втората световна война. Цветовата гама е подбрана така, че да опрости процеса на оцветяване, и включва всички нюанси, необходими за униформите на германските, американските, британските, италианските, френските, руските и японските екипажи, като се използва популярната техника за рисуване на фигури - основен цвят, сянка и светлосенки.
Препоръчително е боите да се нанасят върху предварително грундирана повърхност; те съхнат бързо и образуват хомогенна и саморазливна повърхност, като запазват и най-малките детайли на модела.
Panzer Aces се представя изключително добре върху всякакви основи, а върху смола, пластмаса, стомана и бял метал прилепването на боята е изключително.
Четките и инструментите могат да се почистват с вода.
Panzer Aces не е запалима и не съдържа разтворители. 

1064 - You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MariaDB server version for the right syntax to use near '?osCsid=4ef2eea8d4e0d7a6e78fcb2ce86124c8' at line 1

select products_id from products where products_master = 2000495?osCsid=4ef2eea8d4e0d7a6e78fcb2ce86124c8

[TEP STOP]