Производители
Количка
  0 продукта
Начало » Изобразително изкуство » Текстил и Коприна » Комплект бои за текстил Setacolor OPAQUE MATT, 6 цвята x 20 мл

PEBEO
Комплект бои за текстил Setacolor OPAQUE MATT, 6 цвята x 20 мл

756481Цена: 27.00лв.

Комплект бои за текстил Setacolor OPAQUE MATT,6цвята x 20мл 
Готова за употреба, боята за текстил Setacolor ви позволява лесно да украсявате, ремонтирате, персонализирате вашите дрехи, чанти, възглавници или мебели. Разгърнете своя творчески потенциал. Боята Setacolor може да се използва с всички техники за декориране на текстил, както върху повечето фини или дебели, така и върху тъмни или светли тъкани. Тя може да се използва и с различни смесени техники.
Pébéo е проектирал хармонична, светеща и модерна гама от цветове, специално за вашите творения върху светли или тъмни тъкани. Непрозрачните, живи, концентрирани и светещи цветове Setacolor могат да се смесват и предлагат отлична устойчивост на светлина.
Текстилната боя Setacolor може да се нанася върху повечето фини или дебели тъкани, изработени от естествени влакна (памук, лен и др.) или такива изработени от синтетични влакна. Запазва гъвкавостта на вашите тъкани.
За да фиксирате вече нанесените бои Setacolor, използвайте ютия като настройката да е за памук без пара за 5 минути от обратната страна на плата. След фиксиране, боите са устойчиви при 40°C машинно пране или при ръчно пране.
Комплекта съдържа 6 бурканчета х 20ml боя за текстил с непрозрачни и ярки цветове на водна основа:
white, lemon yellow, vermilion, denim blue, leaf green, black


Всички цени са в лева с включен ДДС.
Внимание! Изображенията са илюстративни, възможни са леки отклонения в цвета при различните монитори.